-پاسخ آیت الله سیستانی درباره لباس مشکی در محرم وصفر
-پاسخ آیت الله خامنه ای درباره افطار کردن با تربت امام حسین علیه السلام
-دست زدن همراه با شادي و خواندن و ذكر صلوات بر پيامبر اكرم و آل او(ص) درجشن هايي كه به مناسبت ايام ولادت ائمه(ص) و اعياد وحدت و مبعث برگزار مي شود چه حكمي دارد؟ اگر اين جشن ها در مكانهاي عبادت مانند مسجد و نمازخانه هاي ادارات و يا حسينيه ها برگزارشوند، حكم آنها چيست؟
-پاسخ آیت الله شبیری زنجانی درباره جشن عروسی در ماه محرم وصفر
-پاسخ آیت الله مکارم شیرازی درباره اصلاح و آرایش در ماه های محرم و صفر
-پاسخ آیت الله روحانی درباره جنگ عایشه با امیرالمؤمنین (علیه السلام) از همه گناهان بدتر بود
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز روز عید غدیر
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز عید غدیر
-پاسخ آیت الله حکیم در باره افضل بودن حضرت علی علیه السلام از بقیه ائمه وپیامبران
-پاسخ آیت الله وحید خراسانی درباره سیگار کشیدن در ماه رمضان

مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.

  کد مطلب:7638 شنبه 1 فروردين 1394 آمار بازدید:6

لطفا استخاره اي برايم انجام داده، نام آيه و توضيح و تفسير آن را بيان فرماييد.

استخاره آخرين مرحله براي آغاز كاري است كه البته بعد از مشورت با عقلا و به دست نياوردن دلايل قانع كننده، انسان آن را انجام مي دهد.

استخاره كردن خصوصا با قرآن كار هر كسي نيست و اما در مورد درخواست شما و نگارنده از باب تبرك و تيمن دست به قرآن برده و اين آيه مباركه طليعة مصف شد : و يحلفون بالله انهم لمنكم و ماهو منكم و لكنهم قوم يفرقون؛ به خدا سوگند مي خورند كه آن ها از شما هستند، در حالي كه از شما نيستند؛ ولي آن ها گروهي هستند كه مي ترسند.(2)

عقل قاصر نگارنده از ظاهر آيه چنين برداشت مي شود كه اگر قصد و هدفي داريد و يا مي خواهيد به كاري مشغول شويد، همراهي نخواهيد شد و حتي ممكن است با خيانت عده اي دوست نما كه در دل نفاق و دورويي دارند، روبرو شويد. البته اين يك تفأل است وگرنه تفسير آيات الهي مربوط به همان آيه است واگر در موارد استخاره از قرآن مدد و ياري گرفته مي شود، تنها به عنوان تشبيه و تنظير غير الزام آور است.

تفسير آيه : مفسران مي نويسند: در آيات فوق يكي از اعمال و حالات منافقان به روشني ترسيم شدهاست.

(منافقين) به خدا سوگند ياد مي كنند كه از شما هستند، در حالي كه نه از شما هستند و نه در چيزي با شما موافقند، بلكه آنها گروهي هستند كه فوق العاده مي ترسند و از شدت ترس كفر را پنهان كرده، اظهار ايمان مي كنند، مبادا گرفتار شوند.

پي نوشت ها :

1 - ائبع (9) آيه 54.













مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.